www.car.cz
 

TV MOTORMIX: rozbahněné Holice, Lubeník i Bohemia
     27.7.2011 23:15 - Pavel Jelínek


V Motormixu na závěr července můžete vidět tradičně pestrou směsku příspěvků z různých disciplín. Hned několik z naší i slovenské rallye a také motokros, závody okruhových trucků, ale rovněž pozvánku na závod GT3, který již brzy zavítá na Slovensko.
 
„Letošní Rally Bohemia, která je zájemcem o vstup mezi soutěže MS, kraloval Belgičan Loix a akci nepřálo vůbec počasí, stejně jako motokrosovému šampionátu v Holicích, jenž se jel ve stejném termínu v hlubokém bahně. Truckeři mají za sebou závody v Nogaru i na Nurburgringu a oba české týmy si zde připsaly další úspěchy. Také slovenská rallye Lubenik již je minulostí, zatímco rallye Bratislava musela být nakonec zrušena. Navíc se vracíme i k rovněž slovenské Rallye Tribeč. Také WTCC v Brně je minulostí a jistě je škoda, že vedení Masarykova okruhu nemá (větší) zájem tento světový závod v Brně udržet. Součástí blížící se Barum Rally pak bude po dvaceti letech také legendární erzeta Maják a přinášíme i do třetice ze Slovenska horkou novinku, že v srpnu se na Slovakiaringu pojede závod FIA GT3,“ vypočítává obsah tradičně pestrého pořadu Pavel Jelínek, šéfredaktor MotorMIXu.
 
Odkaz na stažení aktuálního dílu pořadu je na známé adrese www.tvmotormix.cz. Stačí kliknout na tlačítko play nebo ulož jako přímo na titulní stránce webu. Motormix má tentokrát na internetu týdenní zpoždění a tak zatímco v různých kabelových televizích, kde je vysílán, měl premiéru právě před týdnem, na internetu premiéra následuje až od dnešního dne, neděle 17. července. Novinkou ovšem je zahájení spolupráce s projektem www.regionalnitelevize.cz, kde je pořad nyní rovněž k vidění, stejně jako množství reportáží s rozličnou tématikou a z různých regionů. Zároveň zde bude i možnost vyhledání starších dílů v archivu, což na stránkách Motormixu zatím nešlo.
 

Připomeňme ještě obsah předchozího dílu, který bude ještě dva týdny k vidění na internetu: „Ještě jednou jsem se několika rozhovory vrátili k hustopečské rallye a přidáli jste také zajímavost o zcela novém okruhovém speciálu značky Praga, se kterým při jeho premiéře startovali mimo jiné známí soutěžní ( a ostatně nejen soutěžní) jezdci Daniel Landa a Josef Peták. S truckerem Davidem Vršeckým jsme se ohlédli za letošním Dakarem a přinesli jsme rovněž pozvánku na premiérový Eurotrial v Sedlčanech, který se rychle blíží a na který si mimochodem fanoušci motorsportu mohou stále ještě zasoutěžit o vstupenky (na webu www.motormix.cz). Vyznavače trucktrialu zase í čeká ME v Ostravě a závod v Kunštátu – a ostatně také o vstupenky na evropský závod v Ostravě mohli zájemci s Motormixem soutěžit. Polská Baja Carpathia se stala kořistí naší posádky Zapletal Ouředníček s jejich novým BMW X3 a další tuzemský sprint, Rally Krkonoše, zase vyhrál Pavel Valoušek před Martinem Semerádem. Jistě atraktivní je i projížka po trati Ecce Homo ve Šternberku s letos našim nejrychlejším jezdcem - Danem Michlem, kterému jen těsně uniklo absolutní vítězství,“ upřesňuje dále Pavel Jelínek.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách či Bzenci. V jednání jsou i další lokality a pořad bude snad ještě letos k vidění i třeba na Táborsku. Novinkou je nyní již zmíněné vysílání na www.regionalnitelevize.cz
 
Na internetu jsou k dispozici vždy dva poslední nejaktuálnější díly. Kliknutím na obrazovku se pak obraz může zvětšit přes celý monitor počítače !! Pořad je možné si případně i velmi snadno a během pouze několika minut ( max 20ti ) uložit do počítače a pak pustit bez cukání, případně s možností posunování atd. Stačí kliknout pravou myší uložit jako ….
 
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
Tisková informace pořadu MotorMIX 2011 červenec 01
V Brně 26. července 2011
 
            www.motormix.cz

 
 
Fotogalerie:   Baja Espana Aragon 2011 a Mirek Zapletal s BMW X3

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose