www.car.cz
 

MotorMIX: Bosch rallye, Nová Paka, Kopná, Náměšť…
     6.6.2012 22:51 - Pavel Jelínek


Další MotorMIX nabízí Bosch rallye, Novou Paku, Kopnou, Náměšť…

Televizní magazín Motormix nabízí tradičně pestrou směsku příspěvků z různých motoristických disciplín – tentokrát rallye ( ale rakouskou), autokros i závody do vrchu. Na oficiálních internetových stránkách pořadu pak je snadno ke stažení nově hned šestice posledních dílů tohoto pořadu, včetně tohoto posledního.

„V dalším MotorMIXu jsou k vidění reportáže z rakouské Bosch rallye, kterou v jiných českých pořadech fandové neuvidí, dále pokračování tuzemského autokrosového šampionátu na známé trati v Nové Pace, ale také z pořádně rozbahněného autokrosu z Radče, či z vyhlášené Kopné. Tu, jak známo, suverénně vyhrál Roman Kresta, zatímco Tomáš Kostka předvedl velkou havárii. Ke květnu tradičně patří také závod do vrchu Zámecký vrch v Náměšti nad Oslavou a naši diváci i čtenáři internetového motormixu si mohli také zasoutěžit o vstupenky na  gétéčka na Slovensku,“ zve k podívání tradiční i nové diváky šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.

 

Odkazy na stažení posledních dílů pořadu ZDE:

www.motormix.cz/video/motormix_kveten02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_kveten01.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben03.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben02.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_duben01.wmv

www.motormix.cz/video/motormix_brezen02.wmv

 

Stačí kliknout na tlačítko play nebo „ulož jako“. MotorMIX je jinak také vysílán v lokálních a regionálních televizích v různých městech celé republiky.

Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    

Tisková informace pořadu MotorMIX 2012 květen 02

V Brně 5. června 2012

 

Email : tvmotormix@seznam.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   , pavel@motormix.cz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  

Web:   www.tvmotormix.cz    

            www.motormix.cz    


 
 
Fotogalerie:   Tým Buggyra 2x zlatý v Misanu 2012

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose