www.car.cz
 

Výměnou za nasbírané SMART body nyní sleva 2 koruny na litr benzínu
     16.1.2011 13:01 - tisková zpráva


VĚRNÍ ZÁKAZNÍCI SHELLU MOHOU OPĚT ZÍSKAT SLEVU NA PALIVO

V Praze 14. ledna 2011 – Loajální zákazníci společnosti Shell Czech Republic a.s. budou mít od 17. ledna 2011 v rámci oblíbené kampaně opět možnost tankovat levněji. Výměnou za nasbírané SMART body získají přímou slevu 2 koruny z ceny 1 litru paliva.

Čeští motoristé navštěvující pravidelně čerpací stanice Shell budou mít v nadcházejícím období opět možnost při tankování ušetřit. Členové věrnostního programu SMART, kteří v období od 17. ledna do 27. února 2011 doplní prémiové nebo běžné palivo na některé z čerpacích stanic Shell, mohou získat přímou slevu na palivo, a to 2 koruny na každém natankovaném litru výměnou za 10 SMART bodů.

„S touto kampaní jsme v předchozích letech vždy zaznamenali u našich věrných zákazníků velký úspěch. Těší nás proto, že jim můžeme opět umožnit při tankování na našich čerpacích stanicích získat slevu,“ řekl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice. „Věřím, že i tentokrát s radostí naší nabídky využijí. A čím častěji budou na naše čerpací stanice jezdit tankovat, tím více mohou ušetřit a zároveň sbírat další SMART body na svůj účet,“ dodal.

SMART body je možné sbírat za natankování paliv Shell (1 bod za litr standardního paliva, za každý litr paliva Shell V-Power a Shell V-Power Diesel 2 body a za Shell V-Power Racing 3 body), využití služeb mycích linek nebo nákup vybraného zboží v prodejnách Select na čerpacích stanicích. V neděli navíc rozdává Shell za tankování prémiových paliv dvojnásobný počet SMART bodů (za Shell V-Power a Shell V-Power Diesel 4 SMART body, za každý litr paliva Shell V-Power Racing pak 6 SMART bodů), což může motoristům pomoci získat potřebný počet rychleji, než při tankování v průběhu pracovního týdne.

Slevu není možné uplatnit při platbě kartami euroShell Card, Shell Card, DKV, OMV a CCS.
Více informací o kampani naleznete na internetových stránkách www.shellsmart.com nebo na čerpacích stanicích Shell v ČR.
O programu SMART:
SMART je věrnostním programem s nejdelší tradicí pro zákazníky čerpacích stanic na českém trhu. V České republice působí již od roku 1998 a počet zákazníků společnosti Shell, kteří se do něj zapojují, každým rokem stoupá. Řidič, který se stane členem tohoto programu, sbírá prostřednictvím SMART karty body za každé natankování u většiny čerpacích stanic Shell v České republice.

Vedle úspory na kvalitním palivu nabízí Shell svým věrným zákazníkům možnosti, jak sbírat SMART body rychleji. Dvojnásobné množství SMART bodů motoristé získají při tankování některého z diferencovaných paliv Shell v neděli. Bonusové SMART body rozdává Shell také za využití služeb svých mycích linek nebo nákup vybraných produktů v prodejnách Select na svých čerpacích stanicích.

Nasbírané SMART body pak mohou loajální zákazníci Shellu vyměnit za produkty ze SMART katalogu. V současné nabídce je více než 150 různorodých produktů – od potravin a nápojů, přes služby mycích linek na čerpacích stanicích až po příslušenství k automobilům, hračky a hry, potřeby pro domácnost a zahradu, praktické věci pro sport a volný čas či sběratelské kousky pro fanoušky Ferrari. Řidiči mohou také využít možnosti darovat SMART body nadaci Kapka naděje.
Více informací naleznete na: www.shellsmart.com nebo na čerpacích stanicích Shell v ČR.

Shell Czech Republic a.s.
Společnost Shell Czech Republic a.s. zastupuje obchodní zájmy Skupiny Shell v České republice. Provozuje rozsáhlou síť čerpacích stanic, zajišťuje velkoobchod s pohonnými hmotami a systém palivových karet euroShell, plní letadla leteckým palivem na nejvýznamnějších českých letištích a nabízí automobilové a průmyslové oleje a maziva. Více informací naleznete na www.shell.cz.

Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 90 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií. Více informací naleznete na www.shell.com.

AMI Communications Shell Czech Republic
Dana Bratánková Petr Šindler
Senior Account Manager Manažer komunikace
PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Tunely Svitavské radiály v Brně - pohled do budoucnosti, zdroj - ŘSD

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose