www.car.cz
 

Mičánci zorganizovali úspěšné SNOW DRIVING ADVENTURE 2011
     22.2.2011 13:00 - tisková zpráva


SNOW DRIVING ADVENTURE 2011

Počátkem měsíce února letošního roku se uskutečnil výcvikový kurz SNOW DRIVING ADVENTURE 2011, kterého se zúčastnilo i několik českých motoristických závodníků nebo třeba i „kluk v akci“ Filip Sajler.

Výcvik na sněhu a ledu v rakouském horském středisku Thomatal nedaleko Lungau se stává již tradiční zimní aktivitou firmy Mičánek Motorsport. Na dvou dráhách a čtyřech kilometrech sněhových a ledových ploch si mohou zájemci o jízdu ve ztížených zimních podmínkách vyzkoušet svoje řidičské umění a zdokonalit své schopnosti. Firma již řadu let nabízí v areálu Automotodromu Brno klasickou „školu smyku“ a tento kurz, který je dalším počinem v této oblasti lze považovat za „vysokou školu“ jízdy na sněhu.

Akce, která je pořádána již třetím rokem, se letos zúčastnilo přes šedesát vozů ve třech dvoudenních kurzech a zájem o tuto aktivitu neustále stoupá. Proto se v příštím roce předpokládá další rozšíření počtu kurzů na minimálně 100 vozů v pěti kurzech. Výborné podmínky, skvělé tratě a zázemí kurzu, včetně zkušených instruktorů dávají předpoklad, že z kurzu budou, tak jako doposud, odcházet spokojení zákazníci, kteří se budou k tomuto neobvyklému zážitku rádi vracet.

Dvoudenní kurz je ideální možností pro firmy, které chtějí svým pracovníkům nebo VIP zákazníkům nabídnout exkluzivní adrenalinový zážitek a uspořádat kurz jako prezentační firemní akci a současně se něco naučit. Kapacita kurzu je 20 vozů, ale je možné se do kurzu přihlásit i jako jednotlivec nebo malá skupinka a využít speciálního termínu, ve kterém se bude osazenstvo skládat z jednotlivých zájemců o tento neobvyklý výcvik.

A tak přesto, že zima 2011 ještě není u konce, je třeba se zamyslet nad tím, zda SNOW DRIVING ADVENTURE 2012 nebude pro vás námětem k zamyšlení pro příští zimu. Pokud se chcete o kurzu více dozvědět, navštivte www.snowdrivingadventure.cz  .


 
 
Fotogalerie:   CRASH RallyShow Kozákov 5.2. 2011 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose