www.car.cz
 

Buggyra: Comeback Bosigera s Freightlinerem?
     31.1.2005 00:03 - tisková zpráva


Podle dostupných informací není vyloučeno, že se mezi piloty třídy Race Truck objeví vedle Körbera s Vršeckým další hvězda první velikostiPodle dostupných informací není vyloučeno, že se mezi piloty třídy Race Truck objeví vedle Körbera s Vršeckým další hvězda první velikosti. 
 
 Tou je vicemistr Evropy 2001 (dobře informované zdroje hovoří o tom, že Bösigera připravily o titul zákulisní týmové machinace) třídy Super Race Truck Švýcar Markus Bösiger.
 
Jeden z nejrychlejších truckerů vůbec startoval v seriálu EP závodních tahačů naposled v roce 2002, kdy se závodním speciálem Tatra vyhrál pohárové jízdy v Nogaru a Alastaro. Informace o tom, v jakém týmu by měl eventuálně letos startovat, se však liší.
 
V kuloárech se hovoří o tom, že by mohl nahradit úřadujícího mistra Evropy Stuarta Olivera v týmu Castrol Attkins, stejně tak prý ovšem projevil zájem o Freightliner. „Markus Bösiger se vyjádřil v tom smyslu, že se mu Freightliner líbí a má zájem jednat. Nic víc k tomu nemůžu v této fázi říct,“ odpověděl na dotaz týkající se možného Bösigerova návratu Martin Koloc.
 
 „K případnému Bösigerově angažmá můžu říct jenom tolik, že se jedná o špičkového jezdce bez zřetelných slabin. Pokud by se letos rozhodl startovat a měl odpovídající techniku, zařadil by se mezi největší adepty na zisk mistrovského titulu.“

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Ještě trucky v Mostě

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose