www.car.cz
 

Villeneuve ještě letos může jet ve F1
     Pavel Jelínek


Již několik týdnů se spekuluje o složení jednotlivých týmů formule 1 pro sezonu 2005 a mezi jmény uchazečů na malé množství volných míst figuruje také exmistr světa z roku 1997 Jacques Villeneuve. Kanaďan byl nejdříve spojován s Williamsem, jenže tam již mají jistou dvojici Webber – Button. Dále Villeneuve jednal s BAR a Sauberem, ale podle nejnovějších informací by mohl zasáhnout do šampionátu jěště letos, a to v kokpitu Renaultu.

Šéf týmu Flavio Briatore totiž s okamžitou platností rozvázal vztah s Jarnem Trullim a oba toto rozhodnutí hodnotí velice kladně. Vztahy Trulliho s týmem nebyly v poslední době vůbec dobré a vypovězení smlouvy bylo logickým yústěním celého problému. Briatore stále neoznámil, kdo Itala nahradí pro zbývající tři závody, ovšem nejpravděpodobnějším kandidátem je Villeneuve, který bude s Renaultem dnes a zítra testovat v Silverstone.

Během tří závodů s velmi kvalitním monopostem bude chtít extravagantní Kanaďan dokázat, že pokud má k dispozici kvalitní vůz, tak je schopen být velmi rychlý a že si zaslouží místo pro příští ročník seriálu F1.

O. Koubek


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose